BIKINI

Hejhej! :) Denna bikini köpte jag igår när jag och Alicia var i Vällingby en snabbis. Innan hade vi varit vid klipporna och tanken var att vi skulle bada men eftersom det kom så mycket moln, var våran brilianta idé förstörd! :( Men vi blev ändå glada när både jag och Alicia hittade finfina bikinidelar inne på Twilfit!
Dessa bikiniöverdelar köpte jag förra veckan när jag var på Stinsen! Verkligen jätte gulliga, speciellt den blåprickiga som sitter jätte bra på och är urgullig. Alla tre är köpta inne på Stadium! :D
Och nu när jag ändå är inne på somriga härligheter kan jag visa er alla bikinisar jag ska ha med mig till Grekland (som jag nämde i inlägget innan!) :) Dock är det vissa underdelar som ska tvättas men självklart ska med. Bland annat en vit underdel som har kommit väl till användning till massa olika bikinisar. Innan har jag matchat udda överdelar med svarta underdelar men nu har jag insett att dem passar bättre till vitt. Så bra av mig att köpa den vita underdelen som passar med den vita överdelen med fransar! :)
Dessutom! Hade jag endel bikinisar förra året med, dock inte lika fina! ;) Här är i alla fall en bild jag tog förra året på några av mina bikinisar. Idag var jag riktigt sugen på att köpa nya bikinisar igen, och det skulle ju passa bra när jag ändå ska utomlands. Vi får väl se! 
Sen måste jag ju bara visa er dessa söta lappar jag sattit fast på min lilla bikinikorg jag har inne i garderoben! Båda har man fått på bikinisar man köpt. Den rosa underst står det smarta tips på andra sidan av lappen hur man ska sköta bikinisarna så färgen inte försvinner. Så det är ju bra att ha! :D 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback