WOLT!

Hejhej! Jag och Alicia blev stört lyckliga när regnet kom och solstrålarna lyste igenom molnen. Så vi hoppade på studsmattan som galningar. ;) Från min mobil fick vi dessa två söta bilder haha! Sen blev det ju många fler bättre bilder från Alicias. :D Visst är vi söta?
Nu var ju mina planer att sitta uppe tills klockan tre på natten, får se hur jag lyckas med det. Kommer väl sova om en halvtimme haha. Kram, vi hörs antagligen om en vecka! :)

Onsdag

 Hejhej! :) Idag vaknade jag hos Alicia, och eftersom hon fortfarande jobbar så åkte jag hem samtidigt som hon åkte iväg. Behövde ändå vara hemma tidigt eftersom vi skulle iväg på begravning. Det var en jätte fin begravning men samtidigt väldigt sorligt.. :( Vi fikade efter och sedan åkte vi hem. 
När vi kom hem bestämde jag och min storebror oss för att åka till netonnet för att köpa ett par hörlurar till mig som ni ser på bilden ovan! Jätte söta, testar dem nu och ljudet är grymt. Tänkte ha dem på flyget då jag inte har några andra, bara mina feta razer "gamer" hörlurar. Haha! Använder dock dem bara till att lyssna på musik med eftersom jag tycker att basen är bra. :) Sen ville jag bestämt köpa ett skal till min storebror så han fick välja fritt vad han ville ha för skal till sin mobil, ibland är jag bra generös haha! ;)
Här om dagen fann jag dessa söta vykort som jag ska sätta upp i mitt rum  några söta tavlor! Då jag tyckte dem passar jätte bra till mina ljusa pastell färger jag har i mitt rum! :D Får se när jag orkar, hehe. Kram! 
 
 
 

Hart of Dixie och resten av veckan

Hejsan! Igår berättade jag ju att jag började kolla på "Hart of Dixie". Det är en serie som handlar om en tjej (hon i mitten) Som i hela sitt liv velat bli kirurg tror jag haha! Något inom sjukhus i alla fall. Av sin "pappa" har hon lärt sig att man endast ska tänka på kirurgin för att bli en bra kirurg och inte på själva människan. Hon bor i New York och vill verkligen ha ett stipendium. Men får det inte pga. att hon måste bemöta människor bättre. Hon flytter till Alabama där hon blivit erbjuden jobb för länge sedan. Till sin förvåning har hon fått......... BAMBAMBAM!! Det får du lista ut själv. ;)
 
Ja, så detta låg jag och kollade på igår kväll. Hann se tre avsnitt men sedan behövde jag fjärde. Jag funderar på om jag ska titta på det snart. Men först ska jag packa klart. Jag vet heller inte om jag hinner se det senare, ska kanske gymma med Alicia. Men gör vi inte det, kommer jag heller inte hinna eftersom jag ska sova över hos henne! :D 
Här är en charmig bild på mig och Alicia! :) Så vi får es om det blir av att träna eller om vi bara ses ikväll. Imorgon har jag i alla fall också fullt upp. Ska på begravning under dagen.. :( Det börjar ju halv två så kommer väl hem senare, och då ska jag förbereda det sista för att sedan tre på natten gå upp och åka!! Wiho. :D Jag och min storebror funderar på att vara uppe hela natten, eftersom jag kommer inte kunna sova haha! Men jag tror jag faktiskt ska försöka sova då eftersom jag gått och lagt mig ganska sent flera dagar och gått upp tidigt. Tror jag behöver dom timmarna med sömn! Kram :)

Jag har gjort det igen!!

Hej! Jo, detta bådar inte gott, ännu en gång denna vecka har jag köpt en till bikiniöverdel. (i söndags köpte jag den andra) Så man kanske inte kan säga att det var andra gången denna veckan dårå eftersom det precis blev en ny! ;)
Men i alla fall så, idag var jag en snabbis på Stinsen för min storebror behövde köpa shorts till vi åker typ.. Då passade jag såklart på att köpa en bikiniöverdel från Twilfit. Visst är den söt! :D 
Här kan ni se en annan charmig bild jag la på lite effekter, haha! Fint vet jag inte om det blev..
Så just nu håller jag på att packa, är i full gång. Faktiskt nästan klar! :) Vet ni vad, det blev hela 8 klänningar jag har med mig. Undra om jag kommer använda alla!! Fast känner jag mig själv rätt kommer jag nog byta kläder flera gånger om dagen. Varje gång efter jag badat som kommer bli..... hela tiden (?) Hehe.. Men mest av allt blev det faktiskt bikinisar, sedan klänningarna. Det blev några härliga sommartoppar/linnen och två strandkjolar och tre par shorts. Denna gång tog jag faktiskt inte med lika mycket som jag brukar ta med. Som faktiskt är jätte bra! Annars blir det oftas massa kläder man tagit med och inte använt. Då sparar man ju istället plats för saker man köper i landet man är!! :D Hoppas jag hittar något fint där. Kram!

Hart of Dixie

Hejhej! :) Kollade precis klart på första avsnittet av Hart of Dixie! Det var jääääääääääääättebra och ska alldeless strax fortsätta med andra avsnittet. Hoppas ni har en bra kväll. Kram :D

BIKINI

Hejhej! :) Denna bikini köpte jag igår när jag och Alicia var i Vällingby en snabbis. Innan hade vi varit vid klipporna och tanken var att vi skulle bada men eftersom det kom så mycket moln, var våran brilianta idé förstörd! :( Men vi blev ändå glada när både jag och Alicia hittade finfina bikinidelar inne på Twilfit!
Dessa bikiniöverdelar köpte jag förra veckan när jag var på Stinsen! Verkligen jätte gulliga, speciellt den blåprickiga som sitter jätte bra på och är urgullig. Alla tre är köpta inne på Stadium! :D
Och nu när jag ändå är inne på somriga härligheter kan jag visa er alla bikinisar jag ska ha med mig till Grekland (som jag nämde i inlägget innan!) :) Dock är det vissa underdelar som ska tvättas men självklart ska med. Bland annat en vit underdel som har kommit väl till användning till massa olika bikinisar. Innan har jag matchat udda överdelar med svarta underdelar men nu har jag insett att dem passar bättre till vitt. Så bra av mig att köpa den vita underdelen som passar med den vita överdelen med fransar! :)
Dessutom! Hade jag endel bikinisar förra året med, dock inte lika fina! ;) Här är i alla fall en bild jag tog förra året på några av mina bikinisar. Idag var jag riktigt sugen på att köpa nya bikinisar igen, och det skulle ju passa bra när jag ändå ska utomlands. Vi får väl se! 
Sen måste jag ju bara visa er dessa söta lappar jag sattit fast på min lilla bikinikorg jag har inne i garderoben! Båda har man fått på bikinisar man köpt. Den rosa underst står det smarta tips på andra sidan av lappen hur man ska sköta bikinisarna så färgen inte försvinner. Så det är ju bra att ha! :D 
 

Sommar

Hey! Om 3 dagar åker jag till Grekland. Puss och kram :*